Október 8-ig 10% kedvezménnyel rendelheted meg tőlünk a prémium minőségű VOGTLAND ültetőrugókat! Élj a lehetőséggel!

Október 8-ig 10% kedvezménnyel rendelheted meg tőlünk a prémium minőségű VOGTLAND ültetőrugókat! Élj a lehetőséggel!

Most igazán megéri VOGTLAND ÜLTETŐRUGÓT rendelni, 2017 október 8-ig 10% kedvezménnyel rendelheted meg tőlünk a prémium minőségű német ültetőrugókat!

Rendeléshez kattints az alábbi linkre, és válaszd ki a neked megfelelő VOGTLAND ültetőrugót:

http://www.vogtlandmagyarorszag.hu/53-vogtland-ultetorugo

A kedvezmény nem vonatkozik a már leárazott termékekre.

Néhány érv, hogy miért válassz VOGTLAND ültetőrugót autód ültetéséhez!

A rugók gyártása során kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazzuk az Ön biztonsága és a legjobb vezethetőség érdekében. A gyártási folyamatok intenzív kutatásokkal kezdődnek a futómű alkatrészek, szettek tervezésében, amely folyamatok több fázisból állnak, kezdve a számítógépes szimulációktól egészen a közúti tesztekig. Menetmagasságokat, rugóállandókat, rugó-úthosszokat és egyéb jellemzőket mérünk nagy alapossággal, az ültetőrugók helyes szerkezeti meghatározása érdekében. A nagy szilárdságú króm-szilícium (CrSi) és króm-szilícium-vanádium (CrSiV) ötvözetek, optimalizáló hőkezelés, továbbá az élethossz-növelő ’sörét szórás’ (shot peened) csak néhány azon folyamatok és követelmények közül, amelyek biztosítják rugóink kiváló minőségét.

Ezek a speciális Vogtland rugók úgy vannak tervezve, hogy a legmagasabb dinamikai terhelések közepette is rendeltetésszerűen és szakszerűen működjenek. A kifinomult előbeállítási programunknak köszönhetően rugóink garantáltan megtartják az eredeti gyári értékeiket.

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget.

Keress bennünket bizalommal!

Jó vásárlást! Wink

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek