Milyen élmény, eredmény várható a Németországban gyártott prémium kategóriás Vogtland ültetőrugó vagy futómű szettől? Íme Ügyfeleink véleménye!

Milyen élmény, eredmény várható a Németországban gyártott prémium kategóriás Vogtland ültetőrugó vagy futómű szettől? Íme Ügyfeleink véleménye!

Olvassunk néhány Ügyfeleink által visszaküldött véleményt:

- „A rugók nagyon jók. Nagyon jó megjelenése lett az autónak, de nem lett túl kemény a futómű. Az úttartása sokat javult. Elégedett vagyok”

 

- „Mai nap folyamán be is kerültek a rugók az autó alá és hihetetlen a változás, nagyon tetszik és a komfort is megmaradt, köszönöm Nektek! :) „

- „Lassan sikerült kicserélnem a rugókat a Lagunában és muszáj leírnom a tapasztalataimat! :) Szóval előzőleg -- rugók voltak bent (-40mm). Azt hittem az a tökély! Így pattogtam közel 8 évig az autóval, míg most (szerencsére) eltört az egyik és cserélnem kellett. De ezek az új rugók... mintha kicserélték volna az autót! Tökéletes lett! Sokkal lágyabb, de mégis stabilabb. Szenzációs! Van egy Clio 16V-m is, ami még átépítés alatt áll. -- rugók vannak alatta. De most már legalább tudom, honnan veszem majd hozzá az újakat...”

 

- „Teljesen elégedett vagyok a karakterisztikával„.

 

- "Nagyon bevált a rugószett, nagyon jó az úttartása, a látványt pedig ne is mondjam!".

 

- "Mai nap folyamán be is kerültek a rugók az autó alá és hihetetlen a változás, nagyon tetszik és a komfort is megmaradt, köszönöm Nektek!".

 

- "Kellemes csalódás. Pont annyi amennyi kell és az úttartás is jó. Valóban nem rázza az autót, nem lett kemény a futómű. Igazából jobb, mint a gyári".

 

- "Végül csak összejött minden, megérte a várakozást, ennél jobb nem is lehetne, mind a kinézetet, mind a menettulajdonságokat tekintve! Hálás köszönet!".

 

- "A termékkel nagyon meg vagyok elégedve, kényelmes, de rendkívül jó úttartást és stabilitást biztosít az autónak, na meg persze a megjelenéséhez is sokat ad hozzá. A jövőben másoknak is csak a Vogtland-ot fogom javasolni, köszönöm!".

 

- "Nagyon meg vagyok elégedve a rugók minőségével, korrekt és vevőközpontú hozzáállásukkal".

 

- "Nagyon jól néz ki és a vezetési élmény is sokkal jobb".

 

- "Maximálisan elégedett vagyok".

 

- "A rugókkal elégedett vagyok, hozták a várt eredményt. Kanyarban végre nem billen el a feneke, szépen befordul. Nem mellesleg baromi jól néz ki".

 

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget. A WebSHOP menüpont alatt találod meg az általunk forgalmazott sport futómű termékeket négy főkategóriába sorolva: VOGTLAND Állítható Futómű, VOGTLAND ELS Modul, VOGTLAND Fix Futómű, VOGTLAND Ültetőrugó. Nézz körül kínálatunkban, válassz autódnak megfelelő terméket és bízd rá magad a VOGTLAND technológiára!

www.vogtlandmagyarorszag.hu

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek