Ültetés előtt állsz és még nem döntöttél? Olvasd el Ügyfeleink véleményét és válaszd bizalommal Te is a Vogtland minőséget!

Ültetés előtt állsz és még nem döntöttél? Olvasd el Ügyfeleink véleményét és válaszd bizalommal Te is a Vogtland minőséget!

Kezdjük az elején! Mi történik amikor valaki úgy dönt, hogy a bizalmával bennünket tisztel meg?

A hozzánk beérkező megrendeléseket minden esetben kizárólag egy telefonon történő adategyeztetést követően élesítjük. Ilyenkor az Ügyféllel folytatott beszélgetés közben autója adatai alapján lepontosítjuk a megrendelést azért, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztosan a megfelelő rugónk vagy futómű szettünk lett kiválasztva a megrendelés folyamán. Emellett szintén röviden ismertetjük a Vogtland családi cég történetét azzal együtt, hogy milyen viselkedést várhat majd el autójától az ültető szettünk beépítését követően és természetesen, ha akad még bármilyen kérdése azt megválaszoljuk.

Ezután már csak annyi dolgunk maradt, hogy küldjünk email-ben egy rendelést megerősítő visszaigazolást.

Kedves Ügyfeleinktől rendszeresen kérni szoktunk referencia képeket az ültetés utáni állapotokról. A képek mellett pedig gyakran megírják a beépítés utáni tapasztalataikat, véleményüket. Ez különösen is fontos a számunkra hiszen az egyik legőszintébb visszajelzés, amit kaphatunk a munkánkról és a termékeinkről, emellett pedig iránymutatást jelent a jövőnkre nézve.

Az alábbi két linkre kattintva éritek el azt a két video slideshow összeállításunkat amelyekbe összegyűjtöttünk "néhány" referencia képet:

1,  https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=7s

2,  https://www.youtube.com/watch?v=V2xEOMz6A8M

Most pedig olvassunk néhány Ügyfelünk által írt tapasztalati véleményt:

"Először is hadd köszönjem meg még egyszer a hatalmas segítséget és a remek hozzáállást amit kaptam. Le a kalappal. A mai napon végre teljesen kész lett az autó ültetése. Nem kis szenvedés árán, de bekerültek a rugók. A kezdeti aggályaim hamar elillantak. Szép lett az autó, nagyot mutat vele, ugyanakkor az úton remekül viselkedik. Nem túl kemény. Igazából valahol a kellően komfortos és sportos között van. 100%-ig elégedett vagyok vele. Remek vele közlekedni. ????".

"Köszönöm szépen még egyszer, ez még az m-technikán is javít ami magában is stabil, de így 2x stabilabb viselkedést vált ki".

"Nagyon sportos élményt nyújt. Kinézetben és menettulajdonságban is. ???? Brutál".

"Elégedett vagyok vele, nagyon jól teljesítenek".

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rugókkal, pont annyival került lejjebb a kocsi, amennyivel szerettem volna, emellett a kényelem is megmaradt. Jobban fekszi az utat, stabilabb. Sportos, mégis kényelmes. Ettől nagyobb mértékű ültetés már kényelmetlen lenne. El van találva! Köszönöm szépen!".

"Köszönöm szépen a gyors ügyintézést és a sok információt és a rendkívül barátságos beszélgetéseket. Nagyon meg vagyok elégedve a minőséggel illetve nagyon jót tett az autó külcsínjének is".

"Tényleg nagyon jó az autó viselkedése".

"Az elejétől fogva tetszik, azt kaptam amit vártam, nagyon szépen köszönöm".

"Már 1 hete bent vannak az új rugók az Alfa GT alatt. Nagyon elégedett vagyok, a komfortból tényleg nem sokat vesztett az autó, de mégis nagyon stabil lett, mintha az útra ragasztották volna".

"Köszönöm még egyszer, szuperek a rugók".

"200 km megtétele után kimerem jelenti, hogy a komfort maradt a gyári, viszont a 40/40 ültetőrugónak köszönhetően nőtt a stabilitás, illetve a kanyartempó. A külcsínről nem is beszélve. ????????".

"Sikeresen autó alá került a szett. Nagyon tetszik a tulajnak, és örül neki. Köszönjük az együttműködést".

"Már több mint 1 hete benne van, nagyon megvagyok vele elégedve ????????".

"Köszönöm még egyszer a rugókat, tökéletesen passzol minden".

"Ma beszerelték a rugókat ????
Hááát mit is mondjak...
Khmmm
K...a jók!!! ????????
Amit ígértél, azt érzem vissza, sokkal komfortosabb, bár most persze téli lufikerék van a verdán, de már így is jelentősen érezhető a különbség. Az tűnt fel leginkább, hogy "óvatosabban" engedi vissza a kasztnit, a progresszivitása valóban első osztályú. Majd tavasszal a 205/45-ös gumikkal a 17es felniken lesz az igazi ????
Azt is egyből észrevettük a szerelő srácokkal, hogy magasabban állt az autó, amire azonnal azt a magyarázatot adták a skacok, h valószínűleg a régi rugók már összébb mentek, elfáradtak.
Egy szó, mint száz, köszönöm szépen a segítséget, főleg a kedves ügyfélszolgálatot, ez utóbbi miatt döntöttem a Vogtland mellett".

"Ez a rúgó kész főnyeremény ???? Csak ajánlani tudom!!!!!".

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek