Szeretettel várunk az AMTS-en! Március 22-24-ig a Hungexpón! Az A pavilon 29-es standján!

Szeretettel várunk az AMTS-en! Március 22-24-ig a Hungexpón! Az A pavilon 29-es standján!

Mint a VOGTLAND ültetőrugók és sport futóművek kizárólagos hazai importőre az idei évben kiállítóként veszünk részt az AMTS-en (Automobil és Tuning Show), amely Magyarország legnagyobb autós és tuning kiállítása. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy személyes találkozásra az A pavilon 29-es standjára a rendezvény ideje alatt, március 22-től 24-ig.

Emellett szeretnénk egy kis játékra meghívni azokat a magán autós vagy klubos kiállítókat, akik az idei AMTS-en bármilyen formában részt vesznek és autójuk alatt VOGTLAND ültetőrugó vagy sport futómű szett van beépítve. Kérjük, hogy jelentkezzenek a kiállítói standunknál már a pénteki napon, de legkésőbb szombat délelőtt 11 óráig. Szemrevételezés után kiválasztjuk azt az autót, ami számunkra a legvonzóbb. Standunkon, a szombati napon 16.30-kor hirdetjük ki a nyertest és azonnal meg is jutalmazzuk egy külön erre az alkalomra összeállított promóciós ajándékcsomaggal.. Játékra fel!

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! És ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek