Már rendelhető kínálatunkból az új 2016-os FIAT 124 SPIDER-hez passzoló VOGTLAND ültetőrugó szett!

Már rendelhető kínálatunkból az új 2016-os FIAT 124 SPIDER-hez passzoló VOGTLAND ültetőrugó szett!

Hatvan évvel ezelőtt, 1966-ban a Torinói autókiállításon mutatták be a nagyközönség számára az új exkluzív Fiat 124 Sport Spider-t. A Fiat nemrég megjelent a modell legújabb generációs változatával. A VOGTLAND mérnökei szinte azonnal elkezdtek azon dolgozni hogy tovább fokozzák az autó sportosságát. Ennek eredményeként sikerült egy olyan ültetőrugó szettet megalkotniuk amely már a 35 mm-es ültetésnél is "drámaian" javítja az autó kezelhetőségét és emellett persze gondoskodik a Spider egyenletes 50:50 mértékű tömegegyensúlyáról úgy, hogy még képes biztosítani a megfelelő komfortot is. Új termékünket keressétek a 954180 cikkszámon.

Természetesen kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazzuk az Ön biztonsága és a legjobb vezethetőség érdekében. A nagy szilárdságú króm-szilícium (CrSi) és króm-szilícium-vanádium (CrSiV) ötvözetek, optimalizáló hőkezelés, továbbá az élethossz-növelő ’sörét szórás’ (shot peened) csak néhány azon folyamatok és követelmények közül, amelyek biztosítják rugóink kiváló minőségét.

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget. A WebSHOP menüpont alatt találja meg az általunk forgalmazott sport futómű termékeket négy főkategóriába sorolva: VOGTLAND Állítható Futómű, VOGTLAND ELS Modul, VOGTLAND Fix Futómű, VOGTLAND Ültetőrugó. Nézzen körül kínálatunkban, válasszon autójának megfelelő terméket és bízza rá magát a VOGTLAND technológiára!

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek