Most már hivatalos: Idén elmarad az AMTS! A nyereményautó azonban kisorsolásra kerül!

Most már hivatalos: Idén elmarad az AMTS! A nyereményautó azonban kisorsolásra kerül!

Mint a VOGTLAND ültetőrugók és sport futóművek kizárólagos hazai importőre, ahogy a 2019-es évben, idén is kiállítóként vettünk volna részt az AMTS-en (Automobil és Tuning Show), amely Magyarország legnagyobb autós és tuning kiállítása. Az AMTS 2020 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezőivel együttműködve az idei évben részt vehettünk az AMTS nyereményautó építésében, amelyet a Westend Shopping Center-ben négy nap alatt varázsoltak teljesen újjá. Mi biztosítottuk a 250 lóerős Porsche Boxster S (a VOGTLAND beszállítója a Porsche-nak, de emellett az AMG-nek is rugó téren) alá a VOGTLAND 950703-as cikkszámú TÜV engedélyes 30/30 mm-es ültetőrugó szettet. Bízunk abban, hogy a decemberi online élő show keretei között kisorsolásra kerülő nyereményautó új tulajdonosa is elégedett lesz majd az autó sportosan komfortos futóművének teljesítményével. A nyereményautóról bővebben: Elkészült az AMTS 2020 nyereményautója!

Az idei AMTS lemondásáról a szervezők közleményét az alábbi linken találjátok meg:

https://www.amts.hu/hu/hirek-18/11690!10 

Természetesen a hivatalos közleményt itt is elolvashatjátok:

"Idén elmarad az AMTS. Habár az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a márciusi lemondást követően most őszre, mindenki számára biztonságosan, minden jelenlegi előírást betartva újraszervezzük és újra felépítsük az idei rendezvényt, rajtunk kívülálló körülmények ismét közbeszóltak.
A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban folyó felújítási munkálatok sajnos nem az elvárt ütemben haladtak és az ígéretek ellenére nincs rá garancia, hogy ezek a jövő héten esedékes kapunyitásig jelentősen megváltoznának. A rendezvényterület a mai, utolsó bejárásunk során látott állapotában nem alkalmas az AMTS megfelelő színvonalon történő megtartására, a kompromisszumokból fakadó minőségi romlást pedig sem látogatóink, sem kiállítónk felé nem vállalhatjuk fel.
Tudjuk, hogy nagyon vártátok az eseményt, ahogyan mi is. Szervezőként végtelenül csalódottak vagyunk, hiszen több mint tizenkét havi szervező és előkészítő munkánk, rengeteg energiánk és kreativitásunk áll benne. Azonban függetlenül attól, hogy mennyire nehéz helyzetbe kerülünk ezáltal, mindent mérlegelve azt a kényszerű döntést kellett meghoznunk, hogy a 15. AMTS-t a jövő évre halasztjuk.
Minden eddig megvásárolt jegy érvényes marad jövő évi rendezvényünkre, továbbá ahogyan korábban, most is lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy igény szerint visszaváltsa a jegyét. Ígéretünkhöz híven pedig nyereményautónk, a Porsche Boxster S még idén kisorsolásra kerül azok között, akik megtartják belépőjüket, vagy idén váltanak jegyet a 2021-es AMTS-re. Maga a sorsolás decemberben lesz, egy különleges, online élő show keretei között - a pontos infókat néhány napon belül megtalálod oldalunkon.
Jelenleg a türelmeteket kérjük, hamarosan jelentkezünk a részletekkel felületeinken, ahol egyúttal közzétesszük a jövő évi AMTS időpontját is – mert a show-nak folytatódnia kell.
See U next Year.
az AMTS szervezőcsapata"

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek