Mit jelent az igényes felújítás egy Volkswagen Bora esetében? László történetéből kiderül!

Mit jelent az igényes felújítás egy Volkswagen Bora esetében? László történetéből kiderül!

László még 2022-ben döntött úgy, hogy a Volkswagen Bora felújítási projektjéhez tőlünk rendel fix futóművet. Végül a választása a 40/40 mm-es TÜV engedélyes Vogtland 960222-es cikkszámú szettre esett. Ahogy minden ügyfelünkkel, így vele is telefonon keresztül egyeztettünk a megrendelését követően és közben egy igazán jót sikerült beszélgetnünk. Ebből a beszélgetésből derült ki, hogy ez a Bora felújítási projekt nem csak egy "egyszerű" felújítást jelent, hanem egy rendkívül igényes, alapos és precíz átalakítást is. Ekkor egyeztünk meg abban, hogy ha majd bekerül az autó alá a 40/40 mm-es Vogtland fix futómű szett, akkor mindenképpen fotókkal együtt egy rövid leírást is küld az autóról, amiből kiderül majd, hogy pontosan milyen felújítások és átalakítások történtek rajta. Jó néhány hónappal ezelőtt ahogy összeállt az elképzelésének megfelelően a projekt, ígéretéhez híven el is küldte az anyagokat amelyeket most publikálunk. A fotókat elnézve anno László nem túlzott a telefonbeszélgetésünk alkalmával. Őszintén szólva hihetetlen, hogy milyen igényes és példaértékű munkát végzett! Szeretettel gratulálunk a végeredményhez!

Most pedig következzen az autóról írt összefoglalója:

"A számos díjat már magának tudó Borám 2018.08.01-én került hozzám, amikor elhatároztam - pont, mint az előző büszke tulajdonosa - én is vigyázni és megbecsülni fogom ezt a csodaparipát. 

Elhatározásomnak eleget téve, arra a döntésre jutottam, hogy felújítom az autóm, ezalatt motorcserét, új fékeket és alkatrészeket értek, természetesen mindent gyárira. Kettő teljes évig gyűjtöttem hozzá az alkatrészeket, és persze a rávalót. 2021 augusztus elején sikeresen rátaláltam egy kiváló állapotban lévő 2.3 VR5 motorra. Ez kellő motivációt adott és elindult az őrült alkatrész beszerző láz. 

2023. márciusában, a szerelővel egyeztetve, átalakítottuk az autót 1.6-ról 2.3-ra. Ez mindösszesen egy hétvégét, körülbelül 30 órát vett igénybe. Motor, fékek, továbbá minden mozdítható és kivehető alkatrészek cserélésre került:

  • Fúrt-mart 312 mm - 256 mm hűtött Rottinger fékek, high performance fokozott széntatalom, karbon bevonat
  • ATE kerámia fékbetétekkel. 
  • Vogtland 40/40 mm fix futómű
  • az összes szilent
  • minden csapágy
  • az összes fékcső
  • magas forráspontú fékfolyadék
  • minden csavar új, többségük, főleg a felfüggesztés csavarjai gyári, németországi beszerzés
  • a motor (majdnem teljesen) újjáépítettem (a hengerfejet, illetve a hengereket nem szedtük szét, azt majd a következő, “csigás” lépésnél…
  • a festékek nagy része Amerikából érkezett

Örömmel írom, hogy az autó elkészült és tökéletesen vette a kisebb akadályokat. Mostanra már sok ezer kilométert magam mögött hagyva, teljesen elégedett vagyok az “új” autómmal".

Lászlónak pedig köszönjük a megtisztelő bizalmat és kívánunk neki még sok-sok díjat a következő években is!

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

TikTok: https://www.tiktok.com/@vogtland.magyaror

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek