Lassan közeledünk! A VOGTLAND idén is ott lesz az Essen Motor Show-n! Rövid visszatekintő a kiállítás múltjáról!

Lassan közeledünk! A VOGTLAND idén is ott lesz az Essen Motor Show-n! Rövid visszatekintő a kiállítás múltjáról!

Az Essen Motor Show a 60-as évek végén, először 1968 november 2-án nyitotta meg kapuit mindösszesen 7000 négyzetméteren az első Nemzetközi Sport és Versenyautó Kiállítás Essen néven. Az esemény szülőatyja az akkor 25 éves Wolfgang Schoeller, aki jelenleg is ezen kiállítások koordinátora. Az első kiállításon tiszteletét tette Graham Hill is, aki 1962-ben és 1968-ban is a Formula 1 világbajnoka volt. Az esemény iránti érdeklődés felülmúlta a várakozásokat az 57000-es látogatottságával.

A december 1 és december 10 között nyitva tartó kiállításon bemutatkoznak az autógyártók legfrissebb fejlesztései, a tuning autók széles köre és persze a klasszikus oldtimer és youngtimer autók is állandó résztvevők, ahogyan a versenysport különböző ágaiból is rendszeresen képviseltetik magukat kiállítók. Azóta olyannyira kinőtte magát a kiállítás, hogy a területi igénye megtöbbszöröződött, ahogyan a látogatók száma is. Itt ma már szinte kötelező kiállítania minden komoly az autóipar valamely ágazatában tevékenykedő nemzetközi gyártónak, cégnek. A VOGTLAND állandó résztvevője az Essen Motor Show-nak, és ez idén sincs másképpen. Aki szeretne kilátogatni és személyesen informálódni a prémium minőségű futóműveinkről vagy esetleg inna egy VOGTLAND feliratos energiaitalt, azt szeretettel várjuk a 3-as csarnok B130-as standjánál. A Vogtland Magyarország Facebook rajongói oldalán folyamatosan követheti a VOGTLAND standdal összefüggő eseményeket.

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget. A WebSHOP menüpont alatt találja meg az általunk forgalmazott sport futómű termékeket négy főkategóriába sorolva: VOGTLAND Állítható Futómű, VOGTLAND ELS Modul, VOGTLAND Fix Futómű, VOGTLAND Ültetőrugó. Nézzen körül kínálatunkban, válasszon autójának megfelelő terméket és bízza rá magát a VOGTLAND technológiára!

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek