Jó hír a Honda Civic Type-R rajongóknak! Mától a legújabb Type-R (FK2) változathoz is rendelhető kínálatunkból ültetőrugó szett!

Jó hír a Honda Civic Type-R rajongóknak! Mától a legújabb Type-R (FK2) változathoz is rendelhető kínálatunkból ültetőrugó szett!

Kínálatunkból már a legújabb Honda Civic Type-R-hez (FK2) is rendelhető VOGTLAND (cikkszám: 957074) ültetőrugó szett. Sikerült megtalálni a tökéletes kompromisszumot a megfelelő komfort és a sportosság között. Ennek köszönhetően a legújabb 310 lóerős Type-R is fokozott biztonsággal, 20 mm-rel alacsonyabban tapad majd az aszfaltra, ezzel javítva az egyébként is jó kezelhetőséget ami ugye a 270 kilométeres végsebességnél igen kedvezően hathat :)

Természetesen kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat és a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazzuk az Ön biztonsága és a legjobb vezethetőség érdekében. A nagy szilárdságú króm-szilícium (CrSi) és króm-szilícium-vanádium (CrSiV) ötvözetek, optimalizáló hőkezelés, továbbá az élethossz-növelő ’sörét szórás’ (shot peened) csak néhány azon folyamatok és követelmények közül, amelyek biztosítják rugóink kiváló minőségét.

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget. A WebSHOP menüpont alatt találja meg az általunk forgalmazott sport futómű termékeket négy főkategóriába sorolva: VOGTLAND Állítható Futómű, VOGTLAND ELS Modul, VOGTLAND Fix Futómű, VOGTLAND Ültetőrugó. Nézzen körül kínálatunkban, válasszon autójának megfelelő terméket és bízza rá magát a VOGTLAND technológiára!

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek