Ezúttal ültessük le a legújabb Suzuki Swiftet. Hogy mutat az MK6-os Swift Vogtland ültetőrugó szettel? Íme!

Ezúttal ültessük le a legújabb Suzuki Swiftet. Hogy mutat az MK6-os Swift Vogtland ültetőrugó szettel? Íme!

Kedves Ügyfelünk, Zsolt szeretett volna egy diszkrét ültetést az új Suzuki Swift-jéhez, mindezt úgy, hogy a szebb optikai megjelenés és a futómű sportossága mellett a lehető legtöbb komfort maradjon meg, hiszen autója napi használatban van. A weboldalunkon leadott megrendelése előtt telefonon többször is konzultáltunk, átbeszéltük a célokat, lehetőségeket, kérdéseket. Végül az autó adatai alapján amelyek a következőek voltak: 2019 Suzuki Swift GLX DUALJET HYBRID 1.2 benzin motor, két kerék meghajtás, manuális váltó, az alábbi linken található https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/vogtland-ultetorugo-suzuki-swift/2086-suzuki-swift-vogtland-ultetorugo-szett-953403.html 953404-es cikkszámú 30/30 mm-es VOGTLAND ültetőrugó szettre esett a választás.

Miután az ültetőrugó szettet elküldtük és az beépítésre került, Zsolt egy telefonhívás alkalmával jelezte, hogy minden a legnagyobb rendben ment és a tesztúton maximálisan elégedett volt a futómű viselkedésével. Az elégedettségét a későbbiek folyamán még többször is megerősítette. Ezúton is köszönjük neki a bizalmat és a képeket.

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek