VOGTLAND Opel Astra G Bertone Coupe sport futómű beépítés és teszt, DARKFLY módra VIDEÓVAL!

VOGTLAND Opel Astra G Bertone Coupe sport futómű beépítés és teszt, DARKFLY módra VIDEÓVAL!

Darkfly Máté még januárban keresett meg bennünket azzal a céllal, hogy egy Opel Astra G Bertone Coupe-t szeretne leültetni. Konkrétan a 960097-es Vogtland fix futóműre kérdezett rá, hogy ez a futómű mennyire lesz majd kemény.

Miután megírtam neki, hogy körülbelül mire számíthat majd és hogy a futómű rendelhető státuszban van, kértem tőle egy telefonos elérhetőséget, hogy pontosabban fel tudjam mérni az igényeit és emellett megfelelő tájékoztatást adhassak neki az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. A válaszom mellé csatoltam egy referencia képet is, hogy lássa az ültetés után várható állapotot, eredményt.

Beszélgetésünk közben jelezte, még nem tudja pontosan mikor fogja megrendelni a futóművet, mert jelenleg egy BMW foglalja a helyet a műhelyben, ahol majd a Vogtland fix futóművet fogják beépíteni.

Legközelebb áprilisban jelentkezett, hogy élesíthetjük a megrendelést, mivel a műhelyben felszabadult a hely. Telefonon egyeztettünk, pontosítottunk az Opel adatai alapján, hogy a kiszemelt Vogtland fix futómű szett biztosan megfeleljen majd. Ekkor tudtunk hosszan beszélgetni a futómű várható viselkedéséről és arról, hogy a Vogtland termékek milyen minőségűek és mihez képest sportosak, komfortosak. Mint kiderült, Máté már több sportfutómű gyártó termékét is használta, tehát rendelkezik azzal a tapasztalattal, ami viszonyítási alap lehet majd a későbbiekben, ha már kipróbálta és esetlegesen véleményt mond a Vogtland fix futóművel kapcsolatban.

Miután mindent átbeszéltünk megköszöntem a bizalmát és élesítettem a megrendelést. Néhány nap múlva megérkezett raktárunkba a fix futómű szett, amelynek dobozába végül néhány promóciós terméket is elrejtettünk.

Azt, hogy milyen módon történt a Vogtland fix futómű beépítése és hogy mi volt Máté és Bence (akinek külön köszönet a blog fotóért) véleménye az utcai tesztvezetés közben, ebből a videóból tudhatjátok meg. Jó mozizást:    

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! És ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek