Családbarát ültetés? Létezik ilyen? Ideje kipróbálnod VOGTLAND ültetőrugóinkat és futóműveinket!

Családbarát ültetés? Létezik ilyen? Ideje kipróbálnod VOGTLAND ültetőrugóinkat és futóműveinket!

Amikor a párod, a feleséged azt mondja, hogy lassan ideje lenne elengedned a sportos vonalat az autóddal kapcsolatban, mivel már nem vagy tinédzser és többet amúgy sem kell a diszkó előtt jampiznod, ráadásul mindjárt apuka leszel (vagy már az vagy), szóval amúgy sem szereti amikor az úton pattog az autó és persze a pici gyermeknek sem túlzottan segít az utazás közbeni kiegyensúlyozott alvásban.....  akkor mi leszünk számodra a megoldás, hiszen a Vogtland termékekre a sportosság mellett a komfort hatványozottan jellemző. Tehát, hogy a sportosság mellett a lehető legtöbb komfort marad meg. Apró adalék információ, hogy a Vogtland termékek a prémium kategóriába tartoznak, hiszen mint rugó gyártó beszállítója a Porsche-nak és az AMG-nek, emellett a Bilstein-nek is. Tehát sportosan feszes lesz a futómű, de ha hirtelen belemész egy kátyúba vagy ha tartósan rossz úton közlekedsz (macskaköves/bazaltköves út), akkor azt tapasztalod majd, hogy a hirtelen bekapott ütéseket/feszültségeket apróbb mozgásokkal igyekszik kiengedni magából a rugó. Ebből következik, hogy nem pattogós és nem agresszív. Ezzel kíméli a futómű összes elemét (ezért költséghatékony) és persze az autóban utazókat is. Tehát nem lesz olyan érzésed mintha behegesztettél volna egy zártszelvényt a lengéscsillapító helyére!

Most pedig olvassunk néhány Ügyfelünk által írt tapasztalati véleményt:

Volkswagen Vento: "végre bekerült az ültető szett! A vártnál sokkal jobb tulajdonságokat produkál. Jó megjelenés, komfortosabb (mint az előző szettem) is és az úton is jó! Tehát teljesen meg vagyok vele elégedve! Köszönöm!".

BMW E34: "Összességében nekem tetszik a végeredmény. Sokkal szebb így az autó, jobb a kiállása és kanyarban is sokkal jobb lett, de úgy az egész menet teljesítmény nagyon jó. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy maradt valamennyi komfort, tehát nem lett teljesen kényelmetlenül kemény. Örülök, hogy titeket választottalak, olyan lett minden amit vártam".

Opel Astra H Caravan: "Tényleg nem sokat veszített a komfortból, viszont az úton sokkal jobban viselkedik!
Az összkép meg magáért beszél".
Volkswagen 3C Passat: "Mentem vele pár kilométert. Kapott 4 új gátlót is az autó, egy álom. Kellően komfortos közben roppant feszes és stabil. Köszönöm". 

BMW F30: "Sikerült berakatni a rúgót. Nekem tetszik, pont elég az ültetés mértéke, mindamellett nagyon komfortos. Teljesen elégedett vagyok vele".
Volkswagen Golf 6: "Beépítésre került a rugószett, elégedett vagyok az összképpel és a komfort is jó maradt! Köszönöm még egyszer".
 
Volvo S80: "Tempósabb közlekedés esetén a hosszabb, élesebb kanyarodásnál hihetetlenül megváltozott az autó "bódé" stabilitása. Először nem akartam elhinni. Ugyanabban a kanyarban vagy ötször "beestem" és olyan szépen íven tartható volt az autó, hogy itt elődöntöttem, hogy megérte a vásárlás.
Jó úton a komfort érzet minimálisan változott, csak a komolyabb úthibák esetén kellemetlen a közlekedés".
Volkswagen Golf 7: "Én szeretem, megmaradt a kényelem és a komfort is (45/45 mm)".

Az alábbi két linkre kattintva éritek el azt a két video slideshow összeállításunkat amelyekbe összegyűjtöttünk "néhány" referencia képet:

1,  https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=7s

2,  https://www.youtube.com/watch?v=V2xEOMz6A8M

Részünkről mindig a legoptimálisabb végeredményre törekszünk és ehhez minden esetben partnerként tekintünk Ügyfeleinkre is amellett, hogy a sok éves tapasztalatunkkal végig kísérjük, támogatjuk őket.

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! És ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bizalommal bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:


Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek