A legújabb Suzuki Swift Hybrid Sport futóművét és megjelenését tettük most még optimálisabbá! Íme a teljes történet!

A legújabb Suzuki Swift Hybrid Sport futóművét és megjelenését tettük most még optimálisabbá! Íme a teljes történet!

Kedves Ügyfelünk, Gábor vadonatúj Suzuki Swift Hybrid Sport-ját mutatjuk be most. Kezdjük az elején. Gábor tudatosan keresett meg bennünket és már az első beszélgetésből kiderült, hogy igen alapos, precíz ügyféllel van dolgunk. Elvárásai pedig a következőek voltak. Szeretett volna javítani az autó megjelenésén annak ellenére, hogy a Sport kivitel már gyárilag is alacsonyabb, mint a jobban elterjedt normál változat, emellett pedig a menettulajdonságok esetleges javulása volt a cél. Miután leegyeztettük az autó adatait és tájékoztattuk mindarról az információ halmazról, amit mindenképpen elszoktunk mondani azoknak akik Vogtland ültetésen gondolkodnak, Gábor végül megtisztelt bennünket a bizalmával és meg is rendelte a 30/30 mm-es ültetést biztosító 953405-ös cikkszámú Vogtland ültetőrugó szettet. Egy apró és érdekes információ amit a beszélgetésünk közben árult el, hogy annyira új a Suzuki-ja, hogy az autót még át sem vette a márkakereskedésből, tehát ennyire előre gondolkodott és tervezett.

Később ígéretéhez hűen elküldte az ültetés előtti és utáni állapotról készült képeket. Eközben pedig felhívott és beszámolt a tapasztalatairól. Maximálisan elégedett volt és elmondta, hogy most már ajánlani fogja a márkatársaknak is az ültetőrugónkat, hiszen az teljes mértékben megfelelt az elvárásainak. Ezúton is nagyon szépen köszönjük Gábornak a képeket és a visszajelzését! Most viszont jöjjenek a képek!

Kezdjük az ültetés előtti állapot bemutatásával:

Most pedig lássuk az ültetés utáni állapotot:

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek