A jól ismert forma új bőrben, Volkswagen Golf 2 egyedi megjelenéssel! Az ültetésről VOGTLAND fix futómű szett gondoskodik!

A jól ismert forma új bőrben, Volkswagen Golf 2 egyedi megjelenéssel! Az ültetésről VOGTLAND fix futómű szett gondoskodik!

Jellegzetes forma a 80-as évekből, mindenki felismeri és persze sokaknak fűződik hozzá gyermekkori családi élménye is. Sajnos egyre kevesebbet látni belőle az utakon, de "műértői" körökben mégis nagy népszerűségnek örvend. Talán annak is köszönhetően, hogy könnyen tuningolható és még szinte minden kapható hozzá. Nagyon szeretjük ha egy autó visszatükrözi a tulajdonosa egyéniségét, amikor látszik az átalakítások utáni eredményen hogy benne van a szív, a lélek. Ezért kértük meg kedves ügyfelünket Renátót, hogy röviden írja le a legfontosabbakat az egyedi megjelenésű Golfjáról. Egy 1985-ös Volkswagen Golf 2-ről van szó, hivatalosan átépített 1.9TDI motorral. A stabil útfekvésről VOGTLAND fix futóműszett gondoskodik. Az autóban a JVC fejegység kivételével Fusion Power Plant felső kategóriás zene található 3400W teljesítménnyel, ami a mostani beállításokkal le van butítva, így jelenleg kb. 600W-ot teljesít. Cserébe gyönyörűen és recsegés mentesen szól, de a 140dB-t így is tudja. A multikormány nem csak dísz, be van kötve és működik. A másik érdekessége az autónak, hogy a beltéren kívül a karosszéria is bőrözött. Tehát az autón nincs fényezett elem. Sokan azt hiszik, hogy csak a barna csík, de nem, a fehér is bőr. Természetesen az autó nincs kész, következő projekt a lökhárítók és a felni küllők bőrözése lesz. És persze még rengeteg apróság van, de ezekkel úgy haladok majd ahogyan az időm engedi.
Az autó teljes mértékben saját munka (kárpitozás, üvegszálazás, elektronika, zenebeépítés stb), referencia autónak készül. 

Teljes szívből gratulálunk Renátónak ehhez az igazán különleges Golfhoz és utólag is köszönjük a bizalmát! Természetesen várjuk majd a befejezett autóról is a képeket :)

Nézz körül kínálatunkban, válassz autódhoz megfelelő terméket és bízd rá magad a VOGTLAND technológiára!

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek