VW Passat B5, 40 mm-el ültetve, a VOGTLAND 956067-es cikkszámú ültetőrugószettel!

VW Passat B5, 40 mm-el ültetve, a VOGTLAND 956067-es cikkszámú ültetőrugószettel!

Igen-igen, az egyik legnépszerűbb típusról van szó :) 

    Beépítés közben!            

Kedves ügyfelünk Zsolt, egyeztetés után rendelte meg tőlünk a Volkswagen Passat-ja alá a 956067-es cikkszámú 40/40 mm-es TÜV engedélyes VOGTLAND ültetőrugószettet.

A képek mellett röviden leírta nekünk az eddigi tapasztalatait, amit ezúton is nagyon köszönünk. Íme:

"A tapasztalatom a rugóval kapcsolatban: egyszerűen tökéletes :) pont azt hozta amit elvártam a leírások alapján, az úttartás nagyon jó a  kanyarokban is (40-es kanyar 80-nal :)  és ez mellett megmaradt a komfortérzet is, csak ajánlani fogom mindenkinek."

Ügyfeleink részéről továbbra is az egyik legfontosabb kérdés amivel találkozni szoktunk, hogy az ültetés után mennyi komfort marad. Erre mindig az a válaszunk, hogy a VOGTLAND ültetőszetteknek ez az egyik legerősebb oldala. A sportosság és a jobb kezelhetőség mellett maradni fog még elég komfort, ami többek között a Német mérnököknek és a számtalan tesztnek, a legmodernebb gyártástechnológiának köszönhetően valósul meg. Persze ezt a választ a vásárlói visszajelzések is folyamatosan alátámasztják. Sokan csak akkor tapasztalják meg, hogy létezik egyensúly a sportos keménység és a komfort érzet között, amikor autójuk ültetéséhez a VOGTLAND prémium minőségű termékeket választják. Ennek bizonyítására talán nem is kell nagyobb bizonyíték mint az elégedett ügyfelek visszajelzései :)

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget. A WebSHOP menüpont alatt találod meg az általunk forgalmazott sport futómű termékeket négy főkategóriába sorolva: VOGTLAND Állítható Futómű, VOGTLAND ELS Modul, VOGTLAND Fix Futómű, VOGTLAND Ültetőrugó. Nézz körül kínálatunkban, válassz autódnak megfelelő terméket és bízd rá magad a VOGTLAND technológiára!

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek