Vogtland stand az AMTS-en! Gyere és találkozz velünk 2020 szeptember 25-től 27-ig!

Vogtland stand az AMTS-en! Gyere és találkozz velünk 2020 szeptember 25-től 27-ig!

Mint a VOGTLAND ültetőrugók és sport futóművek kizárólagos hazai importőre, ahogy a 2019-es évben, idén is kiállítóként veszünk részt az AMTS-en (Automobil és Tuning Show), amely Magyarország legnagyobb autós és tuning kiállítása. Az AMTS 2020 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezőivel együttműködve az idei évben részt vehettünk az AMTS nyereményautó építésében, amelyet a Westend Shopping Center-ben négy nap alatt varázsoltak teljesen újjá. Mi biztosítottuk a 250 lóerős Porsche Boxster S (a VOGTLAND beszállítója a Porsche-nak, de emellett az AMG-nek is) alá a VOGTLAND 950703-as cikkszámú TÜV engedélyes 30/30 mm-es ültetőrugó szettet. Bízunk abban, hogy az AMTS utolsó napján, szeptember 27-én kisorsolásra kerülő nyereményautó új tulajdonosa is elégedett lesz majd az autó sportosan komfortos futóművének teljesítményével. A nyereményautóról bővebben: Elkészült az AMTS 2020 nyereményautója!

 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy személyes találkozásra az A pavilon 29-es standjára a rendezvény ideje alatt, szeptember 25-től 27-ig. Nagyon bízunk abban, hogy ez az időpont már nem változik.

A facebook eseményünket itt érheted el: https://www.facebook.com/events/1040270156329205/

Emellett szeretnénk egy kis játékra meghívni azokat a magán autós vagy klubos kiállítókat, akik az idei AMTS-en bármilyen formában részt vesznek és autójuk alá VOGTLAND ültetőrugó vagy sport futómű szett van beépítve. Kérjük, hogy jelentkezzenek a kiállítói standunknál már a pénteki napon, de legkésőbb szombat délelőtt 11 óráig. Szemrevételezés után kiválasztjuk azt az autót, ami számunkra a legvonzóbb. Standunkon, a szombati napon 16.30-kor hirdetjük ki a nyertest és azonnal meg is jutalmazzuk egy külön erre az alkalomra összeállított promóciós ajándékcsomaggal. Játékra fel!

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek