Lesz idén AMTS! Várunk benneteket a Vogtland standon 2021. AUGUSZTUS 27-29-ig a Hungexpón!

Lesz idén AMTS! Várunk benneteket a Vogtland standon 2021. AUGUSZTUS 27-29-ig a Hungexpón!

15. Jubileumi Automobil és Tuning Show! Szívből örülünk, hogy már van egy abszolút reálisnak mondható időpont arra, hogy végre találkozhassunk VELETEK személyesen is.

A 2020-as évben sajnos erre nem igazán volt lehetőség, pontosabban egyetlen egy alkalommal tudtunk személyesen is kiállítani, az pedig nem volt más mint a 2020-as, VI. Street Car Autó És Motor Fesztivál amelyet Fadd-Domboriban rendeztek meg. Ezúton is gratulálunk a bátor rendezőnek Heimann Csabának. Azt pedig mindenki tudja, hogy a 2020-as AMTS végül egyedülálló módon online  formában lett megrendezve. Amiért is hatalmas gratuláció a szervezőknek. Mindenesetre a nyereményautó kisorsolásra került, aminek azért is nagyon örülünk, mert az AMTS 2020 - Nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezőivel együttműködve a 2020-as évben részt vehettünk az AMTS nyereményautó építésében, amelyet a Westend Shopping Center-ben négy nap alatt varázsoltak teljesen újjá. Mi biztosítottuk a 250 lóerős Porsche Boxster S (a VOGTLAND beszállítója a Porsche-nak, de emellett az AMG-nek is) alá a VOGTLAND 950703-as cikkszámú TÜV engedélyes 30/30 mm-es ültetőrugó szettet.

Na de, az idei személyes találkozó alkalmával szeretnénk egy kis játékra meghívni azokat a magán autós vagy klubos kiállítókat, akik az idei AMTS-en bármilyen formában részt vesznek és autójuk alá VOGTLAND ültetőrugó vagy sport futómű szett van beépítve. Kérjük, hogy jelentkezzenek a kiállítói standunknál már a pénteki napon, de legkésőbb szombat délelőtt 11 óráig. Szemrevételezés után kiválasztjuk azt az autót, ami számunkra a legvonzóbb. Standunkon, a szombati napon 16.30-kor hirdetjük ki a nyertest és azonnal meg is jutalmazzuk egy külön erre az alkalomra összeállított promóciós ajándékcsomaggal. Játékra fel!

Facebook eseményünket itt éritek el: https://www.facebook.com/events/462701598080849

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek