Neked egy 2003-tól 2008-ig gyártott Honda Accord (Typ: CL7, 9, CN1) típusú japán gyöngyszemed van? Akkor ez a bejegyzés most hozzád szól!

Neked egy 2003-tól 2008-ig gyártott Honda Accord (Typ: CL7, 9, CN1) típusú japán gyöngyszemed van? Akkor ez a bejegyzés most hozzád szól!

Különösen is szeretjük ezt a típust, mivel saját tapasztalatunk is van vele. Biztonságos, jól felszerelt, megbízható, kényelmes, komfortos, méltóságteljes és emellett sportos megjelenés jellemezi. Még mindig nagyon népszerű, mivel ár érték arányban igazán kiváló választás. Motorikusan abszolút megbízhatónak számít, legyen szó a benzines illetve a diesel motorral szerelt változatról. Na de nézzük, hogy mi a helyzet futómű és kerék méret szempontból. Szintén kiváló, de feszesnek mondható futóművel szerelték, amelyre a tapasztalatunk szerint az utóbbi években leginkább a 17-18-19 collos felnit szerelik fel. Azonban a nagyobb kerék méret ellenére még mindig egy picit túl sok hely marad a gumi és a kerékjárati ív között, amely sok tulajdonosnak nem igazán tetszik. Ezen helyzet legoptimálisabb megoldására kínáljuk most számodra az elérhető legjobb választást. Szolid ültetés a komfort megtartásával, így nem kell felesleges kompromisszumokat kötnöd! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Kínálatunkban ehhez a Honda Accord-hoz, tengelyterheléstől (motortól) függően két VOGTLAND ültetőrugó szett érhető el, amelyek egyaránt 30 mm-t ültetnek elől és hátul. Fontos kiemelnünk, hogy a visszajelzések alapján a hazai Accord tulajdonosok már hosszú évek óta maximális elégedettséggel használják ezeket az ültetőrugó szetteket. A linkre kattintva láthatjátok a teljes termékleírást és persze rendelhetitek meg a számotokra megfelelő ültetőrugó szettet.

1, Honda Accord, Typ CL7, 9, CN1, legfeljebb 2.0 l (cikkszám 957033):

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/vogtland-ultetorugo-honda-accord/408-honda-accord-vogtland-ultetorugo-szett-957033.html?search_query=957033&results=1

2, Honda Accord, Typ CL7, 9, CN1, több mint 2.0 l beleértve Diesel (cikkszám 957032):

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/vogtland-ultetorugo-honda-accord/409-honda-accord-vogtland-ultetorugo-szett-957032.html?search_query=957032&results=2

Keress bennünket bármely elérhetőségünken és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram: https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Köszönettel és üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek