AMTS 2022 beszámoló! Végre találkozhattunk VELETEK! Hatalmas köszönet, hogy eljöttetek!

AMTS 2022 beszámoló! Végre találkozhattunk VELETEK! Hatalmas köszönet, hogy eljöttetek!
Egy rövid beszámoló az idei AMTS-ről.
Elmondhatjuk, hogy minden a lehető legjobban sikerült! Először is szeretnénk megköszönni a szervezőknek a velünk szemben tanúsított türelmet és rugalmasságot, emellett a kitartást és a rengeteg munkát aminek köszönhetően ismét egy igazán magas színvonalú show-t hoztak össze.
A csütörtöki standépítés során felmerülő kérdéseinkre, feladatokra azonnal reagáltak, abszolút segítőkészek és felkészültek voltak.
Hatalmas köszönet a standunkon kiállított Ford Focus ST tulajdonosának Barninak, aki tulajdonképpen a koronavírus miatt velünk együtt éveket várt arra, hogy együtt mutathassuk be végre ezt a gyönyörű, egyedi megjelenésű és rendkívül igényes autót az AMTS keretein belül. Igazi csapattagként csinálta végig a három napot!
Nagyon szépen köszönjük Biankának, hogy az AMTS idejére csatlakozott hozzánk és őszinte lelkesedéssel vállalta el az idei Vogtland modell szerepét. Kedves és vidám személyiségét rajtunk kívül a standunkra kilátogató érdeklődők is megtapasztalhatták.
Természetesen a legfontosabb célunk az volt, hogy idén most már személyesen is találkozhassunk veletek. Ez pedig abszolút sikerült! Köszönjük, hogy sokan eljöttetek és végre a személyes beszélgetés mellett egy kézfogással és egy-egy promóciós ajándékkal (energiaital, lufi, nyakpánt-kulcstartó, tolltartórugó, toll, matrica) is megköszönhettük, hogy korábban bennünket tiszteltetek meg a bizalmatokkal.
Természetesen a korábbi ügyfeleink mellett nagyon sok új érdeklődővel is sikerült találkoznunk és beszélgetnünk. A nagy érdeklődésnek köszönhetően időnként szabályosan egy kisebb sor alakult ki a standunk előtt. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a türelmes várakozást mindenkinek. 

A szombati napon pedig egy extra promóciós csomaggal ajándékoztuk meg az AMTS-re korábban meghirdetett játékunk győztesét, Ádámot. Igazi különleges autós csapat az övé, náluk még abszolút élnek a régi valós tuning autós sporttársi értékek.
Szuper három nap volt és igazán jól éreztük magunkat. Várjuk a következő alkalmat, hogy újra személyesen találkozhassunk majd VELETEK!

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Ami a legfontosabb, hogy mindezt a KOMFORT érzés megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/

Facebook (like): https://www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag/posts/?ref=page_internal

Instagram (kövess bennünket): https://www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

Független vélemény a DARKFLY VIDEO-tól, Vogtland fix futómű szett beépítés és teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=O3ZYQXNV3_8&t=457s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek