A VOGTLAND idén is kiállító az Essen Motor Show-n! Rövid összefoglaló a kiállítás múltjáról!

 A VOGTLAND idén is kiállító az Essen Motor Show-n! Rövid összefoglaló a kiállítás múltjáról!

Az ESSEN MOTOR SHOW www.essen-motorshow.de  a 60-as évek végén, először 1968 november 2-án nyitotta meg kapuit mindösszesen 7000 négyzetméteren az első Nemzetközi Sport és Versenyautó Kiállítás Essen néven. Az esemény szülőatyja az akkor 25 éves Wolfgang Schoeller, aki jelenleg is ezen kiállítások koordinátora. Az első kiállításon tiszteletét tette Graham Hill is, aki 1962-ben és 1968-ban is a Formula 1 világbajnoka volt. Az esemény iránti érdeklődés felülmúlta a várakozásokat az 57000-es látogatottságával.

A december 1-től 9-ig nyitva tartó kiállításon bemutatkoznak az autógyártók legfrissebb fejlesztései, a tuning autók széles köre és persze a klasszikus oldtimer és youngtimer autók is állandó résztvevők, ahogyan a versenysport különböző ágaiból is rendszeresen képviseltetik magukat kiállítók. Azóta olyannyira kinőtte magát a kiállítás, hogy a területi igénye megtöbbszöröződött, ahogyan a látogatók száma is. Itt ma már szinte kötelező kiállítania minden komoly az autóipar valamely ágazatában tevékenykedő nemzetközi gyártónak, cégnek. A VOGTLAND állandó résztvevője az Essen Motor Show-nak, és ez idén sincs másképpen. Aki szeretne kilátogatni és személyesen informálódni a prémium minőségű futóműveinkről vagy esetleg inna egy VOGTLAND feliratos energiaitalt, azt szeretettel várjuk a 3-as csarnok 3B22-es standjánál. A Vogtland Magyarország Facebook rajongói oldalán www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag folyamatosan követhetőek a VOGTLAND standdal összefüggő események.

Mit jelent a VOGTLAND vezetési élmény? Nem csak egy ültetést, hanem stabilabb útfekvést, rövidebb féktávolságot, nagyobb kanyarsebességet és persze egy vonzóbb optikai megjelenést! Mindezt a KOMFORT megtartása mellett! Amikor a VOGTLAND ültetőrugót vagy futóművet választod, akkor a kiválasztott termékben megkapod a rugógyártásban szerzett 110 év tapasztalatát ötvözve a legmodernebb gyártási technológiával! A gyártás során használt legmagasabb minőségű anyagok és a számtalan különböző tesztfolyamat garantálja, azt a valódi Német prémium minőséget, amelyre biztonsággal rábízhatod a saját és családod életét. Ne kockáztass egy alacsony minőségű ültetőrugóval vagy futóművel, inkább bízd rá magad a VOGTLAND technológiára és légy Te is elégedett Ügyfeleink között!

Keress bennünket bármely elérhetőségünkön és szívesen segítünk a számodra legmegfelelőbb ültetési megoldás kiválasztásában:

Web: www.vogtlandmagyarorszag.hu

Facebook (like): www.facebook.com/pg/vogtlandmagyarorszag

Instagram (kövess bennünket): www.instagram.com/vogtlandmagyarorszag/

Youtube csatornánk (iratkozz fel): https://www.youtube.com/watch?v=DDO6u2UQLyQ&t=35s

A VOGTLAND ültetőrugó és futómű választékunkat itt találod:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/56-vogtland

A VOGTLAND termékekről általános információkat ide kattintva kaphatsz:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/content/8-vogtland-fooldal

Ügyfeleink visszajelzéseiről, ajánlásairól itt olvashatsz bővebben:

https://www.vogtlandmagyarorszag.hu/blog/Milyen-elmeny-varhato-a-nemetorszagban-gyarto.html

Üdvözlettel: Vogtland Magyarország Team

Telefon: +36203948282

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek