Ideje leültetni az autódat! A VOGTLAND rugógyártásban szerzett több mint 100 év tapasztalatával segít neked ebben!

Ideje leültetni az autódat! A VOGTLAND rugógyártásban szerzett több mint 100 év tapasztalatával segít neked ebben!

Megérkezett a tavasz. Ilyenkor a legtöbb autós egy alaposabb nagytakarítással kezdi a tuning szezont. Többen ilyenkor fognak bele autójuk tuningolásába is, hiszen általában márciusban már találni márkatalálkozó, tuning kiállítás és persze egyéb autós rendezvényekről időpontokat. Az egyik legnépszerűbb tuningolási forma a futómű ültetése, mivel bármilyen gyári vagy tuningolt külsővel rendelkező autó megjelenésén tovább javít évjárattól függetlenül. Ezért általában a tuningolási folyamat első lépései között szerepel. Az viszont már egyáltalán nem mindegy, hogy ehhez milyen márkát, minőséget választunk, hiszen a biztonság mellett még igen sok szempontot érdemes figyelembe venni. Itt lépünk be mi a tuningolási folyamatba. A több mint 100 év tapasztalat a rugógyártás terén csak az egyik indok a sok közül arra, hogy bennünket a VOGTLAND márkát válassz autód ültetéséhez, a valódi német minőséget. Termékeink beépítésével megtapasztalhatod, hogy létezik egyensúly a sportosság és a komfort között. Az emberi munka a sok év tapasztalattal kombinálva, a legmodernebb csúcsminőségű gyártó gépsorok ez az, ami megkülönbözteti a VOGTLAND-ot más gyártóktól.

Természetesen számunkra is ügyfeleink visszajelzései a mérvadóak. Íme néhány.

Attila véleménye: "Teljesen meg vagyok vele elégedve, nem bólogat, a kanyarsebesség számottevően jobb lett és a látvány magáért beszél! Nem pattog, csak kicsivel keményebb és még bőven komfortos a gép! Igazából semmi rosszat, csak jót tudok róla írni, meg vagyok vele elégedve és csak ajánlani tudom és fogom is az ismerőseimnek! Még egyszer köszi."

Krisztián véleménye: "már az első pár méteren lehetett érezni hogy keményebb a futómű, de pattogósnak nem mondanám. Kanyarokban nagyon jól fekszi az utat! Összességében az autó stabilitása és megjelenése is nagyon sokat javult, most már nem ,,holdjáró" mint előtte volt, és ezzel a mértékű ültetéssel még közlekedni is könnyedén lehet. Nálam napi használatban van az autó és eddig csak jót tudok mondani róla."

Gábor véleménye szerint a VW Passat Varianthoz a legoptimálisabb választás volt. Elmondása szerint a kanyarstabilitása az autónak kiváló lett. Tapasztalata alapján, ha jobban megterheli az autót akkor sem ülnek össze a rugók. A futómű nem pattog az úton és a sportosság mellett maradt bőven a komfortból is. Optikai szempontból is pozitív irányba változott az autó megjelenése. Tömören így fogalmazta meg a véleményét a VOGTLAND rugóról "csak jó tapasztalatom van róla."

A VOGTLAND, az európai régió egyik legmeghatározóbb sport futóműalkatrész gyártója. A német mérnöki precizitás és a rugógyártás terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat az, ami garantálja a legmagasabb minőséget. A WebSHOP menüpont alatt találod meg az általunk forgalmazott sport futómű termékeket négy főkategóriába sorolva: VOGTLAND Állítható Futómű, VOGTLAND ELS Modul, VOGTLAND Fix Futómű, VOGTLAND Ültetőrugó. Nézz körül kínálatunkban, válassz autódnak megfelelő terméket és bízd rá magad a VOGTLAND technológiára!

Komment írása

Minden mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (Nem kerül megjelenítésre az oldalon.)
Komment:

Blog kategóriák

Kedvelt cikkek

Ajánlott cikkek:

Archivált cikkek